Home, holiday resort or business investment?
Search thousands of Hungarian property offers.
Real Estate in Hungary, in the heart of Europe!

Office for sale - VI.kerület - Budapest

396 000 EUR

VI.kerület

ID: 2005849 Bajcsy-Zsilinszky út Budapest
Category for sale Type office Area 90 m2 Rooms 2
-- Original description --

Eladásra kínáljuk ezt a kétszobás saroklakást, amely a maga nemében kivételes lehetőséget kínál egy igazi, klasszikus budapesti presztízsiroda kialakítására, vagy a jelenlegi beosztást megtartva tágas, panorámás otthonként biztosíthat nagypolgári életteret a lakóinak Budapest szívében!
Kialakításánál és elhelyezkedésénél fogva a vendégek és partnerek felé reprezentál, a tárgyalásoknak, üzletkötéseknek a nyüzsgő, belváros közepén biztosít napfényes, nyugodt helyet, mindemellett a kiváló városi infrastruktúrának köszönhetően könnyen megközelíthető, megtalálható!
A lakás a Belváros egyik legkeresettebb részén, a Bajcsy Zsilinszky úton található, a Bazilika közvetlen közelében, egy dinamikusan fejlődő városrészben, elegáns környezetben, egy felújított, liftes BAUHAUS ház I. emeletén. Mindkét szobához erkély kapcsolódik, teljes kilátással a Bajcsy Zsilinszky útra. A lakóterület 90 m2, két szoba, külön konyha - étkező, fürdőszoba, külön vendégmosdó. A fűtés házközponti fűtéssel megoldott. Parkolás az utcán, fizetős.
Ha egy tágas, világos, panorámás irodát szeretne a belváros szívében, amely méltó az Ön személyéhez, egzisztenciájához, melyet öröm belakni, melyben még a munka is öröm, felemel, melyben büszkén fogadhatja ügyfeleit, partnereit, akkor ez az iroda az, ami mindezeknek megfelel! Jöjjön, nézze meg!
Az ingatlan megszerzését az eladó nagymértékben megkönnyíti egy mindkét fél számára előnyös részletfizetési konstrukció felajánlásával. A kezdő részlet és a havi törlesztő részletek meghatározásában az eladó rugalmas. A 396.000 Eurós vételár kiegyenlítése már 50-70% közötti előleg kifizetésével is megkezdhető, és a lakás akár 10-12 éves fizetési futamidő vállalása mellett birtokba vehető.
Érdeklődése esetén állunk rendelkezésére! A tulajdonosok kérését tiszteletben tartva az ingatlan személyes megtekintése előtt budapesti irodánkban tudunk bővebb felvilágosítást adni, további képeket mutatni.

Details

Price: 396 000 EUR
Category: for sale
Type: office
County: Budapest
Town: VI.kerület
ZIP code: 1065
Address: Bajcsy-Zsilinszky út
Floor: 1st floor
Area: 90 m2
Rooms: 2
Half rooms:
Balcony: 10 m2
Heating: gas combined cirko
  lakás egyedi mérővel, radiátor
Windows:
 
Energy standard -
Comfort:
Condition: renovated
Furnishment: -
Parking: street, parking-fee
View: panorama
Floors: 1
Utilities: villany, víz, vízóra, csatorna, gáz, szilárd út
Features: beköltözhető, lift
Misc. Extras: biztonsági ajtó, kaputelefon, klíma
Further extras: -

Building

Year of construction: -
Felújítás éve: -
Floors: -
Number of apartments: -
Condition outside: -
Condition inside: -
Structure: -
Roof material: -
Roof Shape: -
Mansard: -
Built-up mansard: -
Mansarda: -
Roof terrace: -
Roof terrace: -
Roof terrace with option to build: -

Plot, garden

Plot size: -
Build-up area: -
Garden size: -
Check out the area on the map

Contact the Advertiser

Bosnyák Zoltán
GREALE Ingatlaniroda


If you are interested in this property and have any questions, please do not hesitate to contact the advertiser by filling in the form to the right.

Send message

Similar properties